Tuotteemme

iQ fuel on ruotsalainen yritys, joka on erikoistunut uuden sukupolven urheilu- ja terveystuotteiden kehittämiseen. Ruotsissa valmistetuissa tuotteissa käytetään kolme kertaa suodatettua lähdevettä, joka optimoi juoman ravintoaineiden imeytymisen parhaalla mahdollisella tavalla. Tuotteissamme ei ole kofeiinia, tauriinia tai sokeria, joten ne ovat täydellinen vaihtoehto myös nuorille urheilijoille. 

Olemme kehittäneet kaksi tuotetta: vitaminoidun fokusjuoman, joka antaa energiaa ja auttaa keskittymään, sekä vitaminoidun nesteytysjuoman, jota on täydennetty elektrolyyteillä.

Makes you better, for real!

iQ-fuel Hydrate - Bäckström edition

iQ fuel Hydrate - Mustikka / Lime - Bäckström edition

iQ fuel HYDRATE on uuden sukupolven nesteyttävä juoma, joka auttaa sinua palautumaan elektrolyyteillä, vitamiineilla ja suoloilla. HYDRATE on suunniteltu eliittiurheilijoille, mutta se sopii myös silloin, jos tarvitset nesteytystä, kun olet esimerkiksi ollut lämpimissä olosuhteissa tai altistanut kehosi fyysiselle toiminnalle. Sopii myös nautittavaksi silloin, kun oleskelet kuumuudessa ja auringossa, kun hikoilet paljon. HYDRATE sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja suoloja, joten se auttaa palauttamaan kehosi suolan sekä mineraalien menetyksen. HYDRATE on erinomainen valinta, kun haluat palauttaa kehosi nestetasapainon.

RAVINTOARVOT 100 ml (%*) 330 ml (%*)
Energia 17kJ (4 kcal) 55 kJ (13 kcal)
Rasvaa 0 g 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
Hiilihydraatit 0 g 0 g
josta sokereita 0 g 0 g
Proteiini 0 g 0 g
Suola 0,1 g 0,33 g
C-vitamiini 12 mg (15%) 40 mg (50%)
Niasiini (B3) 2,4 mg (15%) 8,0 mg (50%)
B6-vitamiini 0,2 mg (15%) 0,7 mg (50%)
B12-vitamiini 0,4 mg (15%) 1,25 mg (50%)
Pantoteenihappo 0,9 mg (15%) 3,0 mg (50%)
Sinkki 1,5 mg (15%) 5,0 mg (50%)
Kromi 6,1 ug (15%) 20 ug (50%)
Rauta 2,1 mg (15%) 7,0 mg (50%)
%* Keskivertoaikuisen saannin vertailuarvo - sisältää myös per tölkki (330 ML)
HMB 230 mg
Acetyyli L-karnitiini 150 mg
Fenyylialaniini 135 mg
Natrium 125 mg
Kalium 55 mg
Magnesium 50 mg
Kalsium 40 mg
 • C-vitamiini

  C-vitamiini on antioksidantti, joka on hyväksi sidekudoksen aineenvaihdunnalle, parantaa ravintoaineiden imeytymistä ja toimii vilustumista sekä infektioita vastaan!
 • B3-vitamiini

  B3-vitamiini eli niasiini edistää normaalia energian muutosta ja hermoston normaalia toimintaa. Niasiini auttaa myös ylläpitämään limakalvoja ja ihoa.
 • Pantoteenihappo

  Pantoteenihappo, joka tunnetaan myös nimellä B5-vitamiini, sisältää useita tärkeitä ominaisuuksia ja sillä merkittävä rooli kehon solujen aineenvaihdunnassa.
 • B6-vitamiini

  B6-vitamiini, jotta voit tuntea olosi hyväksi ja pysyä terveenä, tulee sinun saada kahdeksaa eri tyyppistä välttämätöntä B-vitamiinia. Näistä B6- ja B12-vitamiinit ovat tärkeimmät. B6-vitamiinilla on positiivinen vaikutus sekä mielialaan että aivojen toimintaan.
 • B12-vitamiini

  B12-vitamiinin puutos voi johtaa väsymykseen ja energian puutokseen. Tämä vitamiini on myös välttämätön hermoston toiminnalle.
 • L-Fenyylialaniini

  Fenyylialaniini on tärkeässä roolissa ihmisen aineenvaihdunnassa. Toiselta nimeltänsä asparagiinihappo, on yksi 20 aminohaposta, jotka toimivat proteiinien rakennuspalikkoina.
 • Sinkki

  Sinkki on mineraali, jolla on monia tärkeitä toimintoja ihmiskehossa, sitä tarvitaan mm. immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan toimimiseen. Se vaikuttaa myös keskittymiskykyyn.
 • Kromi

  Kromi on elintärkeä mineraali, jota tarvitaan hyvin pieninä määrinä. Kromi vaikuttaa kudosten kykyyn imeä hiilihydraatteja ja se tasoittaa myös verensokeria. Se on suosittu lisäravinteissa, koska se vähentää makeanhimoa ja näin ollen edesauttaa painonpudotuksessa.
 • Rauta

  Rauta on välttämätön mineraali, koska se on tärkeä veren hapen kuljetukselle. Naiset ja erityisesti raskaana olevat naiset sekä kasvissyöjät tarvitsevat lisärautaa. Raudasta hyötyvät myös kovasti harjoittelevat.
 • HMB

  HMB on peräisin aminohaposta nimeltä leusiini jolla on tärkeä rooli lihasten kasvussa. HBM:n on myös osoitettu parantavan kestävyyttä ja vähentävän palautumisaikaa liikuntasuorituksen jälkeen.
 • Acetyyli-L-karnitiini

  Acetyyli L-karnitiini, jota kutsutaan myös ALC:ksi, on aminohappo jolla on monia hyviä ominaisuuksia. ALC nostaa energiatasoa, koska se helpottaa pitkäketjuisten rasvahappojen siirtoa lihaksiin missä se muuttuu puhtaaksi energiaksi. Tämä taas tekee harjoittelusta tehokkaampaa, koska se säästää lihasglykogeenia.
 • Elektrolyytit

  Elektrolyyteillä on monia tärkeitä toimintoja kehossa – ne ovat mukana aina sydämen lyönnistä hermojen ja lihastoimintojen hallintaan. Tärkeimmät elektrolyytit ovat kalsiumi, magnesium, kaliumi ja natrium. Nämä auttavat mm. hermojen stimuloinnissa ja nestetason tasapainottelussa.
 • Kalsium

  Kalsiumia tarvitaan lihasten supistumiseen, hermoston toimintaan, veren hyytymiseen, solujen jakautumiseen sekä luiden ja hampaiden hyvinvointiin.
 • Kalium

  Kalium vaikuttaa tasaiseen verenpaineeseen ja tukee lihasten toimintaa. Kaliumi on mineraali, joka yhdessä natriumin kanssa säätelee kehon suolatasapainoa.
 • Magnesium

  Magnesiumia tarvitaan myös lihasten supistumiseen, tasaiseen sydämen rytmiin, hermoston toimintaan, luun rakenteeseen ja voimaan. Sen on myös todettu vaikuttavan mielialaan sekä ruoansulatukseen.
 • Natrium

  Natrium auttaa ylläpitämään kehon nestetasapainoa, jota tarvitaan lihasten supistumiseen ja se auttaa myös hermoston toimintaa.
Get yours now!
 • Kofeiiniton
 • Sokeriton
 • Tauriiniton
 • Kevyesti hiilihapotettu
 • Vegaaninen
 • Suolaa
 • Elektrolyyttejä
 • B-vitamiineja (B3, B5, B6 ja B12)
 • C-vitamiinia
 • Luonnollisia makeutus- ja väriaineita
 • Ikärajaton
 • Valmistettu Ruotsissa
iQ-fuel Focus - Bratt edition

iQ fuel Focus - Passionhedelmä - Bratt edition

iQ fuel FOCUS on uuden sukupolven toiminnallinen juoma, jonka avulla voit treenata ilman kofeiinia sekä tauriinia. Tämän lisäksi tuoteemme ovat myös sokerittomia. FOCUS on tarkoitettu eliittiurheilijoille, mutta se sopii myös kaikkiin fyysisiin aktiviteetteihin tai silloin, kun sinusta tuntuu, että keskittymisesi on herpaantunut. Elämme tänä päivänä stressaavassa ympäristössä: katselemme paljon älypuhelimia ja tietokoneen näyttöjä, nopeiden einesruokien hankinta on helppoa – hektinen elämä vie nopeasti mukanansa. iQ fuel täyttää energiavaraston ja lisää keskittymistä pidemmäksi ajaksi. FOCUS sisältää B-,D- ja C-vitamiinia, ginseng- ja ruusunjuuriuutetta, karnitiiniä, koliinia sekä teaniinia. Ainutlaatuisella koostumuksellaan iQ fuel FOCUS on erinomainen valinta, kun haluat parasta.

RAVINTOARVOT 100 ml (%*) 330 ml (%*)
Energia 17kJ (4 kcal) 55 kJ (13 kcal)
Rasva 0 g 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
Hiilihydraatit 0 g 0 g
josta sokereita 0 g 0 g
Proteiini 0 g 0 g
Suola 0,02 g 0,07 g
D-vitamiini 3,6 ug (36%) 12 ug (120%)
C-vitamiini 29 mg (36%) 96 mg (120%)
Niasiini (B3) 12 mg (73%) 39 mg (240%)
B6-vitamiini 1 mg (73%) 3,4 mg (240%)
B12-vitamiini 1,8 ug (73%) 6 ug (240%)
Biotiini 36 ug (73%) 120 ug (240%)
Pantoteenihappo 4,4 mg (73%) 15 mg (240%)
%* Keskivertoaikuisen saannin vertailuarvo - sisältää myös per tölkki (330 ML)
Acetyyli L-karnitiini 500 mg
Koliini 200 mg
Teaniini 100 mg
Ginsenguute 83 mg
Ruusunjuuriuute 83 mg
 • C-vitamiini

  C-vitamiini on antioksidantti, joka on hyväksi sidekudoksen aineenvaihdunnalle, parantaa ravintoaineiden imeytymistä ja toimii vilustumista sekä infektioita vastaan!
 • D-vitamiini

  Pohjoisessa on talvikaudella vähän aurinkoa ja D-vitamiinin saanti on niukkaa. D-vitamiini torjuu lihasheikkoutta, sydän- ja verisuonitauteja. Lisäksi se on hyväksi iholle ja hiuksille. D-vitamiini edes auttaa myös mineraalien imeytymistä.
 • B3-vitamiini

  Niasiini edistää normaalia energian muutosta ja hermoston normaalia toimintaa. Niasiini auttaa myös ylläpitämään limakalvoja ja ihoa.
 • B6-vitamiini

  Jotta voit tuntea olosi hyväksi ja pysyä terveenä, tulee sinun saada kahdeksaa eri tyyppistä välttämätöntä B-vitamiinia. Näistä B6- ja B12-vitamiinit ovat tärkeimmät. B6-vitamiinilla on positiivinen vaikutus sekä mielialaan että aivojen toimintaan.
 • B12-vitamiini

  B12-vitamiinin puutos voi johtaa väsymykseen ja energian puutokseen. Tämä vitamiini on myös välttämätön hermoston toiminnalle.
 • Biotiini

  Biotiinilla on ratkaiseva merkitys pitääkseen meitä nuorekkaina, terveinä ja energisinä. Kuten muutkin B-vitamiinit, auttaa biotiini kehoa hajoittamaan hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja energian tuotannossa. Se auttaa myös ylläpitämään tervettä ihoa, hiuksia ja hermostoa.
 • Acetyyli L-karnitiini

  Acetyyli L-karnitiini, jota kutsutaan myös ALC:ksi, on aminohappo jolla on monia hyviä ominaisuuksia. ALC nostaa energiatasoa, koska se helpottaa pitkäketjuisten rasvahappojen siirtoa lihaksiin missä se muuttuu puhtaaksi energiaksi. Tämä taas tekee harjoittelusta tehokkaampaa, koska se säästää lihasglykogeenia.
 • Koliini

  Koliini edistää rasvanpolttoa ja voi olla hyvä lisä esimerkiksi dieetin aikana. Se parantaa myös muistia ja sydämen normaalia toimintaa.
 • Ginsenguute

  Gingsengiä on käytetty yleiskuntoa parantavana yrttinä jo tuhansia vuosia ja se onkin yksi vanhimmista tunnetuista luonnonlääkkeistä. Gingsengiä on jo pitkään käytetty eliittiurheilussa sen väsymystä stimuloivien vaikutusten vuoksi. Tämän lisäksi gingsengiä on käytetty mm. astman ja stressin hoitoon. Gingseng parantaa hapenottoa soluissa ja tehostaa energiantuotantoa. Perinteisesti gingsengiä on käytetty parantamaan kestävyyttä, reaktiokykyä sekä keskittymiskykyä.
 • Ruusunjuuriuute

  Ruusunjuuriuute, toiselta nimeltänsä Pohjolan gingseng, on luonnon tunnetuin adaptogeeni. Ruusunjuurta on myös käytetty jopa 3000 vuotta ja mm. viikinkien sanotaan käyttäneen sitä voimiensa lähteenä. Ruusunjuuri tukee hermostoa ja kognitiivisia toimintoja ja vaikuttaa positiivisesti mielen hyvinvointiin. Se auttaa myös kehoa mukautumaan vaihteleviin olosuhteisiin, hillitsee stressiä, tasapainottaa mieltä, edistää suorituskykyä ja tukee fyysistä kuntoa. Näiden lisäksi se vaikuttaa myös suotuisasti sydämen ja verenkiertoelimistön terveyteen.
Get yours now!
 • Kofeiiniton
 • Sokeriton
 • Tauriiniton
 • Hiilihapotettu
 • Vegaaninen
 • Vitamiineja (B3, B5, B6, B7, B12, D, C, biotiini)
 • Ruusunjuuriuute & Ginsenguute
 • Koliini
 • Luonnolliset makeutus- ja väriaineet
 • Ikärajaton
 • Valmistettu Ruotsissa
iQ-fuel Hydrate

iQ fuel Hydrate - Mango / Ananas

iQ fuel HYDRATE on uuden sukupolven nesteyttävä juoma, joka auttaa sinua palautumaan elektrolyyteillä, vitamiineilla ja suoloilla. HYDRATE on suunniteltu eliittiurheilijoille, mutta se sopii myös, jos tarvitset nesteytystä, kun olet esimerkiksi ollut lämpimissä olosuhteissa tai altistanut kehosi fyysiselle toiminnalle. Sopii myös nautittavaksi silloin, kun oleskelet kuumuudessa ja auringossa, kun hikoilet paljon. HYDRATE sisältää vitamiineja, kivennäisaineita ja suoloja, joten se auttaa palauttamaan kehosi suolan sekä mineraalien menetyksen. HYDRATE on erinomainen valinta, kun haluat palauttaa kehosi nestetasapainon.

RAVINTOARVOT 100 ml (%*) 330 ml (%*)
Energia 17kJ (4 kcal) 55 kJ (13 kcal)
Rasvaa 0 g 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
Hiilihydraatit 0 g 0 g
josta sokereita 0 g 0 g
Proteiini 0 g 0 g
Suola 0,1 g 0,33 g
C-vitamiini 12 mg (15%) 40 mg (50%)
Niasiini (B3) 2,4 mg (15%) 8,0 mg (50%)
B6-vitamiini 0,2 mg (15%) 0,7 mg (50%)
B12-vitamiini 0,4 mg (15%) 1,25 mg (50%)
Pantoteenihappo 0,9 mg (15%) 3,0 mg (50%)
Sinkki 1,5 mg (15%) 5,0 mg (50%)
Kromi 6,1 ug (15%) 20 ug (50%)
Rauta 2,1 mg (15%) 7,0 mg (50%)
%* Keskivertoaikuisen saannin vertailuarvo - sisältää myös per tölkki (330 ML)
HMB 230 mg
Acetyyli L-karnitiini 150 mg
Fenyylialaniini 135 mg
Natrium 125 mg
Kalium 55 mg
Magnesium 50 mg
Kalsium 40 mg
 • C-vitamiini

  C-vitamiini on antioksidantti, joka on hyväksi sidekudoksen aineenvaihdunnalle, parantaa ravintoaineiden imeytymistä ja toimii vilustumista sekä infektioita vastaan!
 • B3-vitamiini

  Niasiini edistää normaalia energian muutosta ja hermoston normaalia toimintaa. Niasiini auttaa myös ylläpitämään limakalvoja ja ihoa.
 • Pantoteenihappo

  Pantoteenihappo tunnetaan myös nimellä B5-vitamiini, jolla on useita tärkeitä ominaisuuksia ja merkittävä rooli kehon solujen aineenvaihdunnassa.
 • B6-vitamiini

  Jotta voit tuntea olosi hyväksi ja pysyä terveenä, tulee sinun saada kahdeksaa eri tyyppistä välttämätöntä B-vitamiinia. Näistä B6- ja B12-vitamiinit ovat tärkeimmät. B6-vitamiinilla on positiivinen vaikutus sekä mielialaan että aivojen toimintaan.
 • B12-vitamiini

  B12-vitamiinin puutos voi johtaa väsymykseen ja energian puutokseen. Tämä vitamiini on myös välttämätön hermoston toiminnalle.
 • Fenyylialaniini

  Fenyylialaniini on tärkeässä roolissa ihmisen aineenvaihdunnassa. Toiselta nimeltänsä asparagiinihappo, on yksi 20 aminohaposta, jotka toimivat proteiinien rakennuspalikkoina.
 • Sinkki

  Sinkki on mineraali, jolla on monia tärkeitä toimintoja ihmiskehossa mm. sitä tarvitaan immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan toimimiseen. Se vaikuttaa myös keskittymiskykyyn.
 • Kromi

  Kromi on elintärkeä mineraali, jota tarvitaan hyvin pieninä määrinä. Kromi vaikuttaa kudosten kykyyn imeä hiilihydraatteja ja se tasoittaa myös verensokeria. Se on suosittu lisäravinteissa, koska se vähentää makeanhimoa ja näin ollen edesauttaa painonpudotuksessa.
 • Rauta

  Rauta on välttämätön mineraali, joka on tärkeä veren hapen kuljetukselle. Naiset ja erityisesti raskaana olevat naiset sekä kasvissyöjät tarvitsevat lisärautaa. Raudasta hyötyvät myös kovasti harjoittelevat.
 • HMB

  HMB on peräisin aminohaposta nimeltä leusiini, jolla on tärkeä rooli lihasten kasvussa. HBM:n on myös osoitettu parantavan kestävyyttä ja vähentävän palautumisaikaa liikuntasuorituksen jälkeen.
 • Acetyyli L-karnitiini

  Acetyyli L-karnitiini, jota kutsutaan myös ALC:ksi, on aminohappo jolla on monia hyviä ominaisuuksia. ALC nostaa energiatasoa, koska se helpottaa pitkäketjuisten rasvahappojen siirtoa lihaksiin missä se muuttuu puhtaaksi energiaksi. Tämä taas tekee harjoittelusta tehokkaampaa, koska se säästää lihasglykogeenia.
 • Elektrolyyttejä

  Elektrolyyteillä on monia tärkeitä toimintoja kehossa – ne ovat mukana aina sydämen lyönnistä hermojen ja lihastoimintojen hallintaan. Tärkeimmät elektrolyytit ovat kalsium, magnesium, kalium ja natrium. Nämä auttavat mm hermojen stimuloinnissa ja nestetason tasapainottelussa.
 • Kalsium

  Kalsiumia tarvitaan lihasten supistumiseen, hermoston toimintaan, veren hyytymiseen, solujen jakautumiseen sekä luiden ja hampaiden hyvinvointiin.
 • Kalium

  Kalium vaikuttaa tasaiseen verenpaineeseen ja tukee lihasten toimintaa. Kalium on mineraali, joka yhdessä natriumin kanssa säätelee kehon suolatasapainoa.
 • Magnesium

  Magnesiumia tarvitaan myös lihasten supistumiseen, tasaiseen sydämen rytmiin, hermoston toimintaan, luun rakenteeseen ja voimaan. Sen on myös todettu vaikuttavan mielialaan sekä ruoansulatukseen.
 • Natrium

  Natrium auttaa ylläpitämään kehon nestetasapainoa, jota tarvitaan lihasten supistumiseen ja auttaa myös hermoston toimintaa.
Get yours now!
 • Kofeiiniton
 • Sokeriton
 • Tauriiniton
 • Kevyesti hiilihapotettu
 • Vegaaninen
 • Suolaa
 • Elektrolyyttejä
 • B-vitamiineja (B3, B5, B6 ja B12)
 • C-vitamiini
 • Luonnolliset makeutus- ja väriaineet
 • Ikärajaton
 • Valmistettu Ruotsissa
iQ-fuel Focus

iQ fuel Focus - Energy / Greippi

iQ fuel FOCUS on uuden sukupolven toiminnallinen juoma, jonka avulla voit treenata ilman kofeiinia sekä tauriinia. Tämän lisäksi tuoteemme ovat myös sokerittomia. FOCUS on tarkoitettu eliittiurheilijoille, mutta se sopii myös kaikkiin fyysisiin aktiviteetteihin tai silloin, kun sinusta tuntuu, että keskittymisesi on herpaantunut. Elämme tänä päivänä stressaavassa ympäristössä: katselemme paljon älypuhelimia ja tietokoneen näyttöjä, nopeiden einesruokien hankinta on helppoa – hektinen elämä vie nopeasti mukanansa.
iQ fuel täyttää energiavaraston ja lisää keskittymistä pidemmäksi ajaksi. FOCUS sisältää B-,D- ja C-vitamiinia, ginseng- ja ruusujuuriuutetta, karnitiiniä sekä koliinia. Ainutlaatuisella koostumuksellaan iQ fuel FOCUS on erinomainen valinta, kun haluat parasta.

RAVINTOARVOT 100 ml (%*) 330 ml (%*)
Energia 17kJ (4 kcal) 55 kJ (13 kcal)
Rasvaa 0 g 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g 0 g
Hiilihydraatit 0 g 0 g
josta sokereita 0 g 0 g
Proteiini 0 g 0 g
Suola 0,02 g 0,07 g
D-vitamiini 3,6 ug (36%) 12 ug (120%)
C-vitamiini 29 mg (36%) 96 mg (120%)
Niasiini (B3) 12 mg (73%) 39 mg (240%)
B6-vitamiini 1 mg (73%) 3,4 mg (240%)
B12-vitamiini 1,8 ug (73%) 6 ug (240%)
Biotiini 36 ug (73%) 120 ug (240%)
Pantoteenihappo 4,4 mg (73%) 15 mg (240%)
%* Keskivertoaikuisen saannin vertailuarvo - sisältää myös per tölkki (330 ML)
Acetyyli L-karnitiini 500 mg
Koliini 200 mg
Ginsenguute 83 mg
Ruusunjuuriuute 83 mg
 • C-vitamiini

  C-vitamiini on antioksidantti, joka on hyväksi sidekudoksen aineenvaihdunnalle, parantaa ravintoaineiden imeytymistä ja toimii vilustumista sekä infektioita vastaan!
 • B3-vitamiini

  Niasiini edistää normaalia energian muutosta ja hermoston normaalia toimintaa. Niasiini auttaa myös ylläpitämään limakalvoja ja ihoa.
 • Pantoteenihappo

  Pantoteenihappo tunnetaan myös nimellä B5-vitamiini, jolla on useita tärkeitä ominaisuuksia ja merkittävä rooli kehon solujen aineenvaihdunnassa.
 • B6-vitamiini

  Jotta voit tuntea olosi hyväksi ja pysyä terveenä, tulee sinun saada kahdeksaa eri tyyppistä välttämätöntä B-vitamiinia. Näistä B6- ja B12-vitamiinit ovat tärkeimmät. B6-vitamiinilla on positiivinen vaikutus sekä mielialaan että aivojen toimintaan.
 • B12-vitamiini

  B12-vitamiinin puutos voi johtaa väsymykseen ja energian puutokseen. Tämä vitamiini on myös välttämätön hermoston toiminnalle.
 • Fenyylialaniini

  Fenyylialaniini on tärkeässä roolissa ihmisen aineenvaihdunnassa. Toiselta nimeltänsä asparagiinihappo, on yksi 20 aminohaposta, jotka toimivat proteiinien rakennuspalikkoina.
 • Sinkki

  Sinkki on mineraali, jolla on monia tärkeitä toimintoja ihmiskehossa mm. sitä tarvitaan immuunijärjestelmän ja aineenvaihdunnan toimimiseen. Se vaikuttaa myös keskittymiskykyyn.
 • Kromi

  Kromi on elintärkeä mineraali, jota tarvitaan hyvin pieninä määrinä. Kromi vaikuttaa kudosten kykyyn imeä hiilihydraatteja ja se tasoittaa myös verensokeria. Se on suosittu lisäravinteissa, koska se vähentää makeanhimoa ja näin ollen edesauttaa painonpudotuksessa.
 • Rauta

  Rauta on välttämätön mineraali, joka on tärkeä veren hapen kuljetukselle. Naiset ja erityisesti raskaana olevat naiset sekä kasvissyöjät tarvitsevat lisärautaa. Raudasta hyötyvät myös kovasti harjoittelevat.
 • HMB

  HMB on peräisin aminohaposta nimeltä leusiini, jolla on tärkeä rooli lihasten kasvussa. HBM:n on myös osoitettu parantavan kestävyyttä ja vähentävän palautumisaikaa liikuntasuorituksen jälkeen.
 • Acetyyli L-karnitiini

  Acetyyli L-karnitiini, jota kutsutaan myös ALC:ksi, on aminohappo jolla on monia hyviä ominaisuuksia. ALC nostaa energiatasoa, koska se helpottaa pitkäketjuisten rasvahappojen siirtoa lihaksiin missä se muuttuu puhtaaksi energiaksi. Tämä taas tekee harjoittelusta tehokkaampaa, koska se säästää lihasglykogeenia.
 • Elektrolyyttejä

  Elektrolyyteillä on monia tärkeitä toimintoja kehossa – ne ovat mukana aina sydämen lyönnistä hermojen ja lihastoimintojen hallintaan. Tärkeimmät elektrolyytit ovat kalsium, magnesium, kalium ja natrium. Nämä auttavat mm hermojen stimuloinnissa ja nestetason tasapainottelussa.
 • Kalsium

  Kalsiumia tarvitaan lihasten supistumiseen, hermoston toimintaan, veren hyytymiseen, solujen jakautumiseen sekä luiden ja hampaiden hyvinvointiin.
 • Kalium

  Kalium vaikuttaa tasaiseen verenpaineeseen ja tukee lihasten toimintaa. Kalium on mineraali, joka yhdessä natriumin kanssa säätelee kehon suolatasapainoa.
 • Magnesium

  Magnesiumia tarvitaan myös lihasten supistumiseen, tasaiseen sydämen rytmiin, hermoston toimintaan, luun rakenteeseen ja voimaan. Sen on myös todettu vaikuttavan mielialaan sekä ruoansulatukseen.
 • Natrium

  Natrium auttaa ylläpitämään kehon nestetasapainoa, jota tarvitaan lihasten supistumiseen ja auttaa myös hermoston toimintaa.
Get yours now!
 • Kofeiiniton
 • Sokeriton
 • Tauriiniton
 • Hiilihapotettu
 • Vegaaninen
 • Vitamiineja (B3, B5, B6, B7, B12, D, C, biotiini)
 • Ruusunjuuriuute & Ginsenguute
 • Koliini
 • Luonnolliset makeutus- ja väriaineet
 • Ikärajaton
 • Valmistettu Ruotsissa
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0